Gietvloeren

EPOXY GIETVLOER

Epoxy gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 1 tot 3mm dikke vloerafwerking op basis van epoxyhars, in diverse kleuren verkrijgbaar.
Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Een epoxy gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in: Magazijnen, productieruimtes, garages en technische ruimtes.
Epoxy heeft een glanzende afwerking, indien gewenst kan deze afgewerkt worden met 1 of 2 toplagen om een andere glansgraad te verkrijgen.

Eigenschappen:

PU GIETVLOER

Een PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een hoge mate van UV-stabiliteit, in diverse kleuren verkrijgbaar.
Geschikt voor decoratieve en esthetische afwerking. De PU gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in: woningen, winkels, praktijkruimtes, showrooms,…
PU gietvloeren worden afgewerkt met twee toplagen.

Eigenschappen:

Indien gewenst kan deze PU gietvloer ook in een taai-elastische variant geplaatst worden.

CEMENTGEBONDEN GIETVLOER

Een zelf nivellerende, cementeuze, minerale, hoogwaardige vloerafwerking bestaande uit cement en kleurpigment. Ideaal voor wie op zoek is naar die industriële look van een gepolierde beton, maar zonder de grote afbraakwerken en opbouwhoogte. Deze cementgebonden vloer kan geplaatst worden in woningen, winkelruimtes, kantoren , horeca, showrooms.

Eigenschappen:

GIETVLOER IN BADKAMER

Ook in uw badkamer kan u genieten van een naadloze en makkelijk te onderhouden wanden en vloeren. Naast het makkelijke onderhoud is het ook veel hygiënischer aangezien schimmel geen hechting heeft deze coatings.

Projecten